Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
1 z 29
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
2 z 29
Ogórki kiszone zalewamy zimną czy gorącą wodą? Rozwiewamy wątpliwości!
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
3 z 29
Kumpiak. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
4 z 29
Konfitura z dzikiej róży. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
5 z 29
Ciasto warkoczówka. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
6 z 29
Świeży twarożek. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
7 z 29
Wędzony węgorz. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
8 z 29
Ser owocowy. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
9 z 29
Chleb razowy. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
10 z 29
Sękacz. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
11 z 29
Smalec ze śliwką. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
12 z 29
Pasztet z dzika babci Jadzi. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
13 z 29
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
14 z 29
Pierogi wigierskie. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
15 z 29
Bruszka. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
16 z 29
Kaszanka. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
17 z 29
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
18 z 29
Pierniczki. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
19 z 29
Boczek z czosnkiem. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
20 z 29
Oladzie. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
21 z 29
Salceson biały. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
22 z 29
Tuszonka wiejska. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
23 z 29
Kiszka pieczona i wiejska palcówka. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
24 z 29
Kibiny. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
25 z 29
Kartacze. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
26 z 29
Jeczpoczmaki. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
27 z 29
Konfitura z cukini. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
28 z 29
Wędzony ser z Rudy. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Fot. Jędrzej Wojnar / Agencja Wyborcza.pl
29 z 29
Napoleon czyli napoleonas. Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów